Ohjaajat

Teemu Aaltolahti (temppujumppa, temppuparkour)

Hei, olen Teemu Aaltolahti ja olen lukion toisella luokalla. Olen urheilullinen nuori, pelaan itse jalkapalloa ja toimin myös valmentajana pienten joukkueessa. Tulen hyvin toimeen lasten kanssa.

Leena

Leena Heikkilä (tanssillinen voimistelu)

Hei, olen Leena, ammattivalmentaja ja valmentanut voimistelijoita vuosia. Joukkueissani ovat vuosien varrella urheilleet niin SM/KV -tason urheilijat kuin kilpasarjojenkin tytöt. On aina yhtä hienoa ja inspiroivaa nähdä voimistelun ilo ja kehittyminen. Myös koreogfafioiden tekeminen tuottaa iloa ja elämystä.

Voimisteluvalmentajan ammattiurani olen nyt kuitenkin jättänyt, mutta ohjaan tällä hetkellä tanssillisen voimistelun Adriana -joukkuetta. Tanssillinen voimistelu antaa paljon sekä fyysisessä, että myös taiteellisessa mielessä. Laji on monessa suhteessa elämyksellinen.

Liana Hunne (prinsessajumppa, voimistelukoulu)

Emilia Jakonen (showtanssi, perheliikunta, perhetemppuilu)

Hei! Olen Emilia, seuran omia kasvatteja. Olen ohjannut yli 25 vuoden aikana lasten ja nuorten tanssiryhmiä niin harrastetasolla ja kuin myös kilparyhmiä. Lisäksi olen ohjannut useiden vuosien ajan aikuisten erilaisia kuntoliikuntaryhmiä sekä viimeiset reilut kymmenen vuotta perheliikuntaa omien lasteni kanssa. Ammatiltani olen fysioterapeutti ja työskentelen päivätöissäni vanhusten kanssa. Lasten ja nuorten kanssa touhuaminen on tälle mukavaa vastapainoa. Tanssi on lähellä sydäntäni monella tapaa. Itse harrastan tällä hetkellä tanssillista voimistelua Aino-ryhmässä ja olen aktiivisesti mukana kansallisen tanssiyhdistyksen FDO ry:n toiminnassa. Perheliikunnassa on parasta yhdessä tekemisen riemu ja aidot onnistumisen ilot.

Iiris Jokela (prinsessajumppa)

Amon

Amon Kaukonen (temppujumppa, temppuparkour)

Olen 17-vuotias luonnontiedelinjan lukiolainen, suurperheen esikoinen. Harrastan muay thaita, pyöräilyä ja tietokonepelejä.

Otto

Otto Koskikallio (temppuparkourit, freegym)

Olen Otto Koskikallio, 14-vuotias poika keravalta. Tykkään liikkua ja auttaa muita. Itse harrastan koripalloa.

Emmi Laakkonen (voimistelukoulu)

Nette

Nette Laaksonen (temppuparkourit, freegym, temppujumppa)

Moikka! Mä oon Nette. Keravan voimistelijoille mä oon päätynyt ohjaamaan oman joukkuevoimistelu harrastuksen kautta. Nykyään oman harrastuksen loputtua mä tykkään liikkua ja harrastaa koirani kanssa.

Anni

Anni Lahti (ninjajumppa, tanssillinen voimistelu)

Moikka! Olen Anni ja toimin apuohjaajana lasten tunneilla. Tällä hetkellä ohjaan ninjajumppaa. Itse olen harrastanut knv:ssa pienestä pitäen ja tällä hetkellä harrastan tanssillista voimistelua. Parasta lasten kanssa työskentelyssä on nähdä lasten aito ilo ja riemu liikkumiseen sekä onnistumiset.

Inka Laine (ninjajumppa)

Olen Inka ja olen ollut apuohjaajana KNV:llä kohta kaksi vuotta. Tällä hetkellä toimin apuohjaajana ninjajumpassa ja harrastan tanvoa Oneidassa. Työssäni parasta on kun näkee miten lapset nauttii liikunnasta.

Senja Laine (keijujumpat, prinsessajumppa, voimistelukoulu)

Oon Senja ja ohjaan KNV:llä tällä hetkellä 7-9-vuotiaiden Voimistelua sekä Prinsessajumppaa. Olen myös apuna Keijujumpissa. Parasta ohjaamisessa on nähdä lasten liikunnan riemu ja kuinka he kehittyvä yhdessä vietettyjen vuosien aikana.
Ohjauksien lisäksi aikaa jää myös tanssilliselle voimistelulle, jota harrastan KNV:n Oneida- joukkueessa.

Vilja

Vilja Luomi (tanssillinen voimistelu)

Moikka! Oon Vilja ja ohjaan kahta tanssillisen voimistelun joukkuetta (6-8v ja 9-11v) Melissan kanssa. Oon ollut myös useita vuosia itse lajin parissa, mutta nykyään toimin pelkkänä ohjaajana. Parasta on nähdä energistä ja motivoitunutta porukkaa tunneilla, jotka kehittyvät hurjan nopeasti?!!

Melissa

Melissa Luotonen (tanssillinen voimistelu)

Heipsan! Olen lukiolainen ja ohjaan tällä hetkellä Viljan kanssa 6-8v ja 9-11v tanvoja. Itse olen harrastanut vuoden voimistelua ja siitä eteenpäin n.8v tanvoa. Laji on todella rakas, mutta syksyllä päätin vaihtaa kokonaan oman harrastamisen ohjaamiseen. Onneksi laji pysyy kuitenkin edelleen elämässäni ohjaamisen kautta❤ Ohjaamisessa parasta on nähdä kun tytöt kehittyy ja heillä on hauskaa tunnilla. Ryhmien yhteishenki on myös tärkeää ja sitä korostetaan tottakai tunneillakin.?❣

Jenni Marstio (perheliikunta, perhetemppuilu)

Olen Jenni ja ohjaan perhejumppia Morriksen kanssa. Olen ohjannut KNV:ssä yli 20 vuotta erilaisia lasten ja nuorten ryhmiä. Perheliikunnassa tärkeintä on liikunnan riemu! On ilo seurata lasten liikunnallisten taitojen kehittymistä sekä vanhemman ja lapsen yhteistä hauskan pitoa. Perhejumpasta saa intoa liikkuntaan ja yhteiseen touhuamiseen myös kotona.

Tarja

Tarja Mahkonen (ninjajumppa, tanssillinen voimistelu)

Moikka! Olen Tarja, knv:n kasvatti. Oma kilpalajina oli aikoinaan joukkuevoimistelu. Tällä hetkellä minut pitää liikkeessä kotona kaksi pientä lasta. Ohjaan tanssillisen voimistelun 15-18-vuotiaiden Oneida-joukkuetta sekä 3-5-vuotiaille pojille suunnattua ninjajumppaa. Koulutukseltani olen lasten liikunnan ohjaaja ja liikunnanohjaajan AMK-opinnot vielä hiukan kesken. Ohjaamisessa ehdottomasti parasta on nähdä pienillä lapsilla liikunnan ilo ja nuorilla liike, joka tulee suoraan sydämestä! 

Elina

Elina Pehkonen (temppuparkour, freegym)

Olen iloinen 16-vuotias Keravalta. Tykkään viettää vapaa-aikaa ystävieni kanssa ja liikkua ulkona.

Jenni Puttonen (keijujumpat)

Olen iloinen ja kannustava, lapset yksilöinä huomioiva kahden lapsen äiti. Työskentelen tällä hetkellä lastenhoitajana ja oma liikunnallinen taustani tulee jalkapallon ja joogan parista.

Touko

Touko Pylkkänen (temppuparkourit, freegym)

Olen Touko Pylkkänen, 18-vuotias ohjaaja. Olen itse harrastanut parkouria, free runnia sekä telinevoimistelua 7 vuotta, mutta siirryin myöhemmin kamppailulajejen pariin ja harrastan nykypäivänä vapaaottelua sekä nyrkkeilyä.

Siru Selin (keijujumppa)