Hinnat

Lasten ryhmiin ilmoittaudutaan yhdeksi kaudeksi kerrallaan (syksy- tai kevätkausi).

JUMPPAKAUDEN KOKONAISHINTA KOOSTUU JÄSENMAKSUSTA + KAUSIMAKSUSTA.

Maksut eivät sisällä vakuutusta. KNV tarjoaa Pohjolan Jumppaturvavakuutuksen hintaan 4 € (ilmoittautumisen yhteydessä).

Vuonna 2020 lasten 0-17v. jäsenmaksu on 15€.

Kaikki yli 18 vuotiaat, myös toimintavuonna 18v täyttävät, maksavat aikuisten jäsenmaksun. (Aikuisten tunneille osallistuvat 14-18 vuotiaat maksavat aikuisten toimintamaksun.)

Hinnat 2020

Treenikerta

Kausimaksu
(syys- tai kevätkausi)

Lasten ja nuorten harrasteryhmät1 x viikossa84,50 €
 2 x viikossa169 €
 3 x viikossa253,50 €
Tanssillinen voimistelu1 x viikossa
(1h)
84,50 €
 1 x viikossa
(1,5h)
126,75 €
Minibicci & Minibalmennus JV1 x viikossa (1h)84,50 €
Perheliikunta1 x viikossa49,50 €


Perheliikuntaryhmissä kausimaksu maksetaan ainoastaan lapsesta. Lapsen kanssa jumppaava aikuinen osallistuu tunnille jäsenmaksulla (vuoden 2020 aikuisten jäsenmaksu on 25€).

Jumpissa ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen eikä se vaadi etukäteisilmoittautumista!

Jumppien kokonaishinta muodostuu seuran jäsenmaksusta sekä toimintamaksusta.

 Jumppamaksu on mahdollista maksaa ensimmäisen kokeilukerran jälkeen (vaikka eräpäivä laskussa olisi jo ennen kokeilukertaa). Toimintakauden ensimmäinen viikko sekä syksyllä että keväällä on osa valtakunnallista Voimisteluviikkoa, jolloin kaikkiin jumppiin on avoimet ovet. Tämän jälkeen ohjaaja tarkistaa jäsenkortin sekä ilmoittautumislistan.

Toimintamaksujen suuruus määritetään vuosittain ja sitä kerätään kattamaan tunneista aiheutuneet kulut. Harrasteliikunnan toimintamaksuilla katetaan ohjaajan palkkio, salivuokrat, ohjaajien koulutuksia sekä väline- ja musiikkihankintoja.

Jäsenmaksukausi on kalenterivuosi. Jäsenmaksu laskutetaan vuoden ensimmäisen jumppamaksun yhteydessä. Jäsenmaksun suuruus päätetään kalenterivuosittain syyskokouksessa, joka on avoin kaikille seuran jäsenille. Jäsenmaksun osuutta ei palauteta eikä sitä voi maksaa osittain.

HUOM! Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus! Mikäli haluat peruuttaa ilmoittautumisesi, tee se joko ilmoittautumispalvelussa tai laita viestiä toimistolle (info@keravanvoimistelijat.fi). Peruutus tulee tehdä syksyllä syyskuun loppuun mennessä ja keväällä tammikuun loppuun mennessä. Kesken kauden tehdyissä ilmoittautumisissa kuukauden sisällä ilmoittautumisesta. 

 

Sisaralennus

Lasten ja nuorten harrasteryhmistä sekä perheliikunnan ryhmissä myönnetään sisaralennus 5e / kausi perheen kaikille sisaruksille. Valitse jokaiselle perheen 0-17 vuotiaalle lapselle ilmoittautumisen yhteydessä sisaralennus-ryhmä osaksi muodostuvaa laskua! Koskee vain harrasteryhmiin osallistuvia (ei valmennus/minivalmennus).

Peruuttamattomat paikat

Lasten ryhmien kohdalla laskutamme peruuttamattomista ilmoittautumisista jumppamaksusta 50% sekä jäsenmaksun. HUOM! Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Ilmoittautumisen peruutus joko ilmoittautumisjärjestelmässä tai viestinä toimistolle.