Lapset ja nuoret

Ilmoittautuminen syksyn ryhmiin avautuu vanhoille jäsenille 1.8 ja uusille jäsenille 6.8.2018! 

Harrastekausi syksyllä on 27.8-9.12.2018!

Syyslomaviikolla 42 (15.-21.10) jumpat tauolla.

Pyhäinpäivänä 3.11 ja itsenäisyyspäivänä 6.12. harrastejumpissa ei voimistella!

Elämyksiä, iloa ja hyvää oloa kaikille lapsille ja nuorille!

 

Harrasteryhmämme ovat kaikille tarkoitettuja, ja niissä harjoitellaan liikunnan perustaitoja tavoitteena terveyttä edistävä liikunta, motorinen kehittyminen ja liikunnan ilo. Tavoitteenamme on, että kaikille pienille, lapsille ja nuorille löytyy paikka monipuolisen liikunnan ja voimistelun parissa - jokainen voi harrastaa haluamallaan tasolla!

 

  Tarjoamme jumppaa lapsille ja nuorille ikäluokittain 3-vuotiaista alkaen. Mikäli sopivaa ryhmää ei tunnu löytyvän, koulutetut ohjaajat osaavat arvioida, neuvoa ja auttaa oikean ryhmän löytämisessä.

 

Uusi harrastaja? Ohjeita ensimmäiselle tunnille tulijoille

 

Lasten ja nuorten harrasteryhmissä pidetään kauden alussa vanhemmille noin 10 minuuttia kestävä starttivartti. Starttivartissa ohjaaja/-t esittäytyvät vanhemmille sekä käyvät läpi käytännön asioita jumppaan liittyen. Vanhemmat voivat myös kysyä ohjaajalta lisätietoa jumppatunneista.

Ohjaajamme ovat koulutettuja ja takaavat lapsille monipuolisia tunteja voimistelun maailmassa!

 

Kaikki KNV:n vastuuohjaajat ovat käyneet Suomen voimisteluliiton peruskoulutuksen tai muun siihen verrattavissa olevan koulutuksen. Jokaisessa ryhmässä on vähintään yksi täysi-ikäinen ohjaaja.

KNV on lasten ja nuorten liikunnan sinettiseura!

 

Sinetti on merkki laadukkaasta ja kehittyvästä seuratoiminnasta.

Sinettikriteereistä ilo, innostus ja oppiminen sekä kaveruus ja yhdenvertaiset mahdollisuudet harrastamiseen ovat KNV:n toiminnan kulmakiviä, jotka huomioon ottaen seuran toimintaa kehitetään vuosi vuodelta eteenpäin.

Sinetti on ensi kertaa myönnetty KNV:lle vuonna 2004, minkä jälkeen toimintaa on tarkkailtu ja auditoitu kolmen vuoden välein. Keväällä 2016 saimme taas luvan kantaa sinettiä ylpeinä seuraavat kolme vuotta eteenpäin.

Lue lisää sinettiseuratoiminnasta

Lasten ja nuorten harrastetoiminnan yhdyshenkilö seurassa on Mia Koskikallio. Voit ottaa yhteyttä, mia.koskikallio@kotiposti.net jos sinulla on kysyttävää tai palautetta ryhmiin liittyen tai vaikkapa uusia ideoita toteutettavaksi.