Lapset ja nuoret

Ilmoittautuminen kevään ryhmiin avautuu vanhoille jäsenille 3.12 ja uusille jäsenille 5.12.2018 klo 12 alkaen!  

Harrastekausi keväällä on 7.1-12.5.2019!

Talvilomaviikolla 42 (18-24.2.2019) jumpat tauolla.

Pääsiäisenä 18.-22.4 harrastejumpissa ei voimistella!

Elämyksiä, iloa ja hyvää oloa kaikille lapsille ja nuorille!

 

Harrasteryhmämme ovat kaikille tarkoitettuja, ja niissä harjoitellaan liikunnan perustaitoja tavoitteena terveyttä edistävä liikunta, motorinen kehittyminen ja liikunnan ilo. Tavoitteenamme on, että kaikille pienille, lapsille ja nuorille löytyy paikka monipuolisen liikunnan ja voimistelun parissa - jokainen voi harrastaa haluamallaan tasolla!

 

  Tarjoamme jumppaa lapsille ja nuorille ikäluokittain 3-vuotiaista alkaen. Mikäli sopivaa ryhmää ei tunnu löytyvän, koulutetut ohjaajat osaavat arvioida, neuvoa ja auttaa oikean ryhmän löytämisessä.

 

Uusi harrastaja? Ohjeita ensimmäiselle tunnille tulijoille

 

Lasten ja nuorten harrasteryhmissä pidetään kauden alussa vanhemmille noin 10 minuuttia kestävä starttivartti. Starttivartissa ohjaaja/-t esittäytyvät vanhemmille sekä käyvät läpi käytännön asioita jumppaan liittyen. Vanhemmat voivat myös kysyä ohjaajalta lisätietoa jumppatunneista.

Ohjaajamme ovat koulutettuja ja takaavat lapsille monipuolisia tunteja voimistelun maailmassa!

 

Kaikki KNV:n vastuuohjaajat ovat käyneet Suomen voimisteluliiton peruskoulutuksen tai muun siihen verrattavissa olevan koulutuksen. Jokaisessa ryhmässä on vähintään yksi täysi-ikäinen ohjaaja.

KNV on lasten ja nuorten liikunnan tähtiseura!

 

Tähti on merkki laadukkaasta ja kehittyvästä seuratoiminnasta.

Lasten ja nuorten osa-alueen merkki viestii siitä, että seura luo lapsille ja nuorille turvallisen, kehittävän ja innostavan ympäristön harrastaa ja urheilla. Seura täyttää seuran johtamisen ja lasten urheilun laatutekijät, ja on osa suurempaa seuraverkostoa, joka kehittyy yhdessä ja oppii toisiltaan hyviä käytäntöjä. 

Lasten ja nuorten harrastetoiminnasta voit ottaa yhteyttä seuraan info@keravanvoimistelijat.fi , jos sinulla on kysyttävää tai palautetta ryhmiin liittyen tai vaikkapa uusia ideoita toteutettavaksi.