Valmentajat

Keravan Voimistelijoissa valmentavat kouluttautuneet ja kokeneet valmentajat!

Valmentajakoulutus alkaa seuran sisäisellä starttikurssilla. Starttikurssin käyneet voivat toimia esivoimistelijoina ja apuvalmentajina.

Valmentajat etenevät Voimisteluliiton koulutusportaita pitkin jumppakouluohjaajan koulutuksesta lajitaitokoulutuksiin, aina lajitutkinnolle saakka. Myös tuomarikoulutukset kuuluvat olennaisena osana koulutusportaisiin. Kaikilla valmentajilla on oma koulutussuunnitelmansa ja tavoitteena on, että kerran vuodessa jokainen valmentaja osallistuisi johonkin koulutukseen.

Ammattivalmentajan tai lastenohjaajan koulutus tuovat valmentamiseen ammattimaisen otteen. Myös valmentajien oma pohjakoulutus on tukena valmennustyössä.

Keravan Voimistelijoissa kilpa-aerobiccia valmentavat:

Karoliina Hurri

Syntymävuosi: 1991
Koulutus: Opiskelen yliopistossa kehitysmaantiedettä. Valmennuskoulutuksessa olen 1.tasolla.
Mitä valmennan? Kilpa-aerobicin Team K&K ja Team Minit.
Historia: Olen ollut KNV:n ryhmissä pienestä saakka ja kilpaillut kilpa-aerobicissä seitsemän vuotta. Vuonna 2007 aloitin Biccikoulun ohjaamisen ja kyseisestä ryhmästä on kasvanut nykyinen valmennusryhmäni.
Ajatuksia valmentamisesta: On ollut hienoa saada valmentaa samaa ryhmää näinkin pitkään, samalla kun on nähnyt tyttöjen kehittyvän lajissa, on nähnyt heidän kasvavan pienistä lapsista kohti nuoruutta. Kilpaurani on muuttunut ajan myötä kaksin kerroin arvokkaammaksi, kun olen saanut jakaa tietotaitoani lajista omille tytöilleni.

 

Paulina Mertanen

 

Koulutus: Liikunnanohjaaja (AMK)Liikuntaneuvoja, Voimisteluliiton II-tason valmentajakoulutus, FIG Academy Level 1 for Aerobic Gymnastics

Mitä valmennan? Kilpa-aerobicin Team J.
Historia: Lapsena kävin useissa KNV:n harrastejumpissa ja kilpa-aerobicciä harrastin 11 vuotta. Valmennusura lähti liikkeelle lasten ja nuorten harrasteryhmistä 2005 ja aerobiccareiden valmennustiimissä olen ollut mukana vuodesta 2006 lähtien.
Ajatuksia valmentamisesta: Valmentajana saan nauttia toimenkuvan monipuolisuudesta niin harjoituksissa kuin kisamatkoillakin. On ihanaa nähdä, että voi auttaa tyttöjä kehittymään ja kokemaan hienoja onnistumisen ja yhdessäolon hetkiä. Koen myös tärkeänä oman tietotaidon kehittymisen ja sen jakamisen puolin ja toisin valmennettavien ja valmentajakollegoiden kanssa.

 

Jenna Kemppainen

Syntymävuosi: 1991

Koulutus: Olen ammatiltani liikunnanohjaaja (AMK). Voimisteluliiton koulutuksista olen käynyt tason 1, ja lisäksi toimin SM-tason tuomarina. 

Mitä valmennan? Kilpa-aerobicin Team J & Team M

Historia: Harrastin kilpa-aerobicia lähemmäs 10 vuotta ja valmennustaipaleeni aloitin vuonna 2006 lasten harrasteryhmistä. Sittemmin olen toiminut apuvalmentajana eri ryhmissä ja syksyllä 2014 aloitin kilpa-aerobic 2-luokan valmentamisen. Nykyisin toimin vastuuvalmentajana Team J ryhmässä, ja valmennan myös Team M treeniporukkaa.

Ajatuksia valmentamisesta: Valmentaminen on jatkuva prosessi, jossa ei voi koskaan tulla valmiiksi, mutta valmentajana voin jatkuvasti kehittää itseäni. Valmennuksen kautta voin jakaa omaa tieto-taitoani eteenpäin valmennettaville, ja nähdä heissä kehittymisen. Parasta on nähdä, kun valmennettavat oppivat uusia taitoja ja kokevat liikunnan tuoman ilon. 

 

Mette Mehtäläinen

Syntymävuosi: 1995

Koulutus: Opiskelen Helsingin yliopistossa kotitaloudenopettajaksi. Voimisteluliiton koulutuksista olen käynyt I-tason valmentajakoulutuksen sekä II-tason tuomarikoulutuksen. 

Mitä valmennan? Kilpa-aerobicin Team M 

Historia: Polkuni KNV:ssa alkoi vuonna 2006 kilpa-aerobicin parissa, jota harrastin 9 vuotta. Ohjaajmisen aloitin lastenryhmissä vuonna 2010. Vuonna 2012 aloitin kilpa-aerobicin harrasteryhmien apuvalmentajana ja valmennusryhmien tiimeissä aloitin vuonna 2014. Tällä hetkellä olen Team M vastuuvalmentaja. 

Ajatuksia valmentamisesta: Treenaamisen ilo ja onnistumiset saavat hyvälle tuulelle. On mahtavaa olla mukana valmennustoiminnassa, kun huomaa harjoittelun tuottaman kehityksen ja saa seurata vierestä, kun valmenettavat kasvavat huimaa vauhtia vanhemmiksi. Tässä lajissa ei tule ikinä täydelliseksi, vaan aina löytyy harjoiteltavaa ja kehitettävää niin urheilijana kuin valmentajanakin!

 

Camilla Bergström

Syntymävuosi: 1998

Koulutus: Valmistuin syksyllä 2017 ylioppilaaksi. Tällä hetkellä opiskelen Kemiaa Helsingin yliopistossa. Voimisteluliiton koulutuksista olen käynyt Voimistelukoulu - koulutuksesta osat I & II.

Mitä valmennan?  Kilpa-aerobicin Team C&I ja Minibicci 14-16.

Historia: Aloitin valmentamisen apuohjaajana Minibicissä syksyllä 2014. Olen valmentanut Minibicci 11-13 syntyneiden ryhmää vuonna 2017. Nykyisin olen Team C&I:n ja Minibicciryhmän vastuuvalmentaja.

Ajatuksia valmentamisesta: Olen itse harrastanut kilpa-aerobicia kansainvälisellä tasolla vuosina 2009-2019, joten takana on pitkä urheilu-ura. Mielestäni on upeaa saada jakaa omaa osaamistaan ja tietämystään nuoremmille. Valmentamisessa ehdottomasti parasta on nähdä valmennettavien kehitys ja uusien asioiden oppiminen sekä päästä elämään ylä- ja alamäet yhdessä omien valmennettavien kanssa.

 

Iida Happo

Syntymävuosi: 1999
Koulutus: Valmistuin keväällä 2018 ylioppilaaksi. Voimisteluliiton koulutuksista olen käynyt Voimistelukoulu - koulutuksesta osat I & II ja Monipuolista harjoittelua koulutuksen. 
Mitä valmennan? Kilpa-aerobicin Team M ja Team Minit
Historia: Aloitin valmentamisen apuvalmentajana vuonna 2015 ryhmässä Team Minit ja siirryin valmentamaan Minibic 2011-2013 syntyneiden ryhmää vuosina 2017 ja 2018. Minibicistä siirryin valmentamaan Team M ryhmää syksyllä 2018. Nykyisin valmennan team Mineissä ja Team M ryhmässä
Ajatuksia valmentamisesta: Olen itse harrastanut kilpa-aerobiccia vuodesta 2006 alkaen ja minusta on ihanaa päästä jakamaan tietoani mikä on vuosien varrella kertynyt. Parasta valmentamisessa on saada nähdä onnistumisen tunteet, joiden eteen on tehty paljon töitä ja päästä kokemaan elämän eri vaiheita valmennettavien kanssa