Minivalmennus

TERVETULOA VAUHDIKKAASEEN MINIBICCIIN!

 

Kilpa-aerobicin minivalmennuksessa, minibicissä harjoitusten pääpaino on kilpa-aerobicin perusliikkeiden harjoittamisessa sekä perusliikunnan kehittämisessä leikkien avulla. Ryhmissä pääsee kartuttamaan myös esiintymiskokemusta seuramme näytöksissä ja muissa esityksissä sekä Stara-tapahtumissa.

Kilpa-aerobicin minivalmennustunnin voi yhdistää seuramme lasten perusliikuntaryhmiin tai joukkuevoimistelun minivalmennukseen.

 

Minivalmennus on ensimmäinen askel voimistelijan polulla ja siihen osallistutaan ennen kilparyhmien toiminnan alkamista. Minivalmennukseen voi siirtyä seuramme lasten perusliikuntaryhmistä tai tulla suoraan - kaikki ovat tervetulleita!

Valittavana on Minivalmennusta sekä kilpa-aerobicissa että joukkuevoimistelussa. Minivalmennuksessa painopiste on jo lajitaitojen tavoitteellisemmassa kehittämisessä ja perusliikuntataitojen vahvistamisessa. Mahdollisuuksien mukaan Minivalmennusryhmät osallistuvat Stara-tapahtumiin ja seuramme näytöksiin.

Minivalmennustunneille voit ilmoittautua suoraan jäsentieto-ohjelman kautta.

 

Minibicci 14-16

Minibicci 14-16 on tarkoitettu vuonna 2014-2016 syntyneille. Tämä ryhmää treenaa kerran viikossa ja myöhemmin ryhmä tulee osallistumaan seuramme yhteisiin esiintymisiin ja kevätnäytöksiin.

Treenit ovat maanantaisin klo 17-18 Savion koululla.

Ryhmän vetäjinä toimivat Camilla Bergström ja Carla Vesto.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä camilla.bergstrom@hotmail.fi

Ryhmä on tarkoitettu sekä tytöille, että pojille. Ilmoittautuminen on käynnissä, tervetuloa mukaan! 

Minibicci 11-13

Minibicci 11-13 on tarkoitettu 2011-2013 syntyneille. Ryhmä treena kahdesti viikossa ja osallistuu seuramme yhteisiin esiintymisiin ja näytöksiin sekä lisäksi myös Stara-tapahtumiin.

Treenit ovat maanantaisin 17-18:30 Savion koululla ja torstaisin 17-18 Päivölänlaakson koululla.

Ryhmän vetäjinä ovat Hanna Tikkanen ja Carla Vesto.

Ryhmään otetaan syksyllä uusia harrastajia! Ryhmä on tarkoitettu sekä tytöille, että pojille!

Lisätietoja knvaerobic@gmail.com, ilmoittautuminen on käynnissä! Tervetuloa mukaan!