Minivalmennus

TERVETULOA VAUHDIKKAASEEN MINIBICCIIN!

 

Kilpa-aerobicin minivalmennuksessa, minibicissä harjoitusten pääpaino on kilpa-aerobicin perusliikkeiden harjoittamisessa sekä perusliikunnan kehittämisessä leikkien avulla. Ryhmissä pääsee kartuttamaan myös esiintymiskokemusta seuramme näytöksissä ja muissa esityksissä sekä Stara-tapahtumissa.

Kilpa-aerobicin minivalmennustunnin voi yhdistää seuramme lasten perusliikuntaryhmiin tai joukkuevoimistelun minivalmennukseen.

 

Minivalmennus on ensimmäinen askel voimistelijan polulla ja siihen osallistutaan ennen kilparyhmien toiminnan alkamista. Minivalmennukseen voi siirtyä seuramme lasten perusliikuntaryhmistä tai tulla suoraan - kaikki ovat tervetulleita!

Valittavana on Minivalmennusta sekä kilpa-aerobicissa että joukkuevoimistelussa. Minivalmennuksessa painopiste on jo lajitaitojen tavoitteellisemmassa kehittämisessä ja perusliikuntataitojen vahvistamisessa. Mahdollisuuksien mukaan Minivalmennusryhmät osallistuvat Stara-tapahtumiin ja seuramme näytöksiin.

Minivalmennustunneille voit ilmoittautua suoraan jäsentieto-ohjelman kautta.

 

Ystävänpäiväbicci 10.2.2020

Minibicci 2014-2016

 

Minibicci on tarkoitettu vuonna 2014-2016 syntyneille. Tämä ryhmä jumppaa kerran viikossa ja lisäksi ryhmä osallistuu seuramme yhteisiin esiintymisiin ja kevätnäytöksiin omalla harjoitteluohjelmallaan.

 

Treenit ovat maanantaisin klo 17-18 Savion koululla.

Ryhmän vetäjinä toimivat Camilla Bergström ja Carla Vesto.

 

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä camilla.bergstrom@hotmail.fi

 

Ryhmä on tarkoitettu sekä tytöille, että pojille. Ryhmässä on vielä tilaa muutamalle minibiccarille! Tervetuloa mukaan!