Ilmoittautuminen

ILMOITTAUTUMISET AVAUTUVAT:

vanhoille jäsenille 4.8.2020

uusille jäsenille 6.8.2020

 

Ilmoittautuminen

Kaikkiin ryhmiin ilmoittaudutaan netissä, puhelinilmoittautumisia emme ikävä kyllä pysty ottamaan vastaan. Ryhmiin, joissa on tilaa, voi ilmoittautua myös kesken kauden.

Kaikkia tunteja voi kokeilla kerran, mikäli on ehtinyt maksamaan laskun eikä sopivampaa ryhmää löydy, palautetaan kausimaksu kokonaisuudessaan. Jäsenmaksun osuutta ei palauteta. HUOM! Muistathan PERUA osallistumisen mikäli et aloita tai jatka ryhmässä mihin olet ilmoittautunut. Poisjäämistä emme osaa lukea peruutukseksi eivätkä ohjaajat ota vastaan peruutuksia. (Peruutusehdot löydät kohdasta hinnat.) 

Ilmoittautumisohje

Ilmoittautuminen aloitetaan käyttäjäksi rekisteröitymisellä, ellet ole tehnyt sitä aiemmin. Jos olet jo rekisteröitynyt jäsentietojärjestelmäämme jo joskus aiemmin, käytä samoja tunnuksia myös tällä kaudella. Rekisteröityminen tehdään vain kerran, jokaisella saa olla vain yksi profiili jäsentietojärjestelmässä! Jos olet unohtanut tunnuksesi, ota toimistoon yhteyttä. 

Rekisteröitymisohjeet:

  1. Mene selaimellasi osoitteeseen https://go.hoika.net/public/Rekisterointi.aspx?sid=19

  2. Tarkista, että oikeassa yläkulmassa Suomen Voimisteluliiton logon alla lukee Keravan Voimistelijat.

  3. Lue rekisteröitymisohjeet huolella ja täytä lomakkeeseen pyydetyt tiedot. Rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostiisi käyttäjätunnuksesi (=oma sähköpostiosoitteesi) sekä salasanan, joilla voit kirjautua sisälle palveluun. Salasanan voit muuttaa ensimmäisen sisäänkirjautumisen jälkeen kohdassa Omat tiedot.

Jos olet jo aiemmin rekisteröitynyt, pääset ilmoittautumaan tästä: https://go.hoika.net/public/Login.aspx?sid=19 

Ilmoittautuessasi tunneille kirjaudu sähköiseen ilmoittautumispalveluun käyttäjätunnuksella (sähköpostiosoite) ja salasanalla yllä olevasta linkistä. Valitse oikeasta reunasta ilmoittautuminen ja ohjelma opastaa eteenpäin. Ohjeita on noudatettava tarkasti, jotta ilmoittautuminen onnistuu!

Tunneille ei voi ilmoittautua ennen kuin on rekisteröitynyt käyttäjäksi.

*** HUOM! TÄRKEÄ!***
Lasten ja nuorten harrasteryhmien kohdalla maksuvaihtoehto "syksy 2020 koronahyvityksellä" on tarkoitettu heille, jotka olivat mukana keväällä harrasteryhmissämme ja heidän osaltaan kausi jäi kesken.

 

Jäsenmaksu

Kaikki seuran toimintaan osallistuvat maksavat jäsenmaksun. Jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa kalenterivuosittain. Jäsenmaksu tulee automaattisesti mukaan laskuille vuoden ensimmäisen ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Lasten ja nuorten ilmoittautuminen

Alaikäiset lapset rekisteröidään huoltajan alikäyttäjäksi. Huoltaja rekisteröityy ensin itse omilla tiedoilla ja lisää sitten lapsi alikäyttäjäksi (Omat tiedot -sivulta). HUOM! Lasten ilmoittautumisessa mikäli useampi perheen lapsi jumppaa meillä; valitse sisaralennus kaikille perheen jumppaaville sisaruksille heidän omaan laskuun. Sisaralennus kuuluu vain harrasteryhmiin osallistuville (ei valmennus/minivalmennus).

Lasten ryhmien kohdalla laskutamme peruuttamattomista ilmoittautumisista jumppamaksusta 50%. HUOM! Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Ilmoittautumisen peruutus joko ilmoittautumisjärjestelmässä tai viestinä toimistolle.

Perheliikuntatunneille ilmoittautuminen

Perheliikuntatunneille  ilmoitetaan kaikki osallistujat erikseen, niin aikuinen kuin lapsi/-et. Ryhmän kokonaishinta muodostuu osallistujien kausimaksuista ja jäsenmaksuista. Tunnille osallistuva aikuinen voi vaihtua, ei siis tarvitse olla välttämättä juuri sama joka ilmoitettu kauden alussa.

Aikuisten tunneille ilmoittautuminen

NORMAALIT VIIKKOTUNNIT 

Kirjaudu järjestelmään tunnuksillasi TÄÄLTÄ. Käyttäjätunnus on joko sähköpostiosoitteesi tai Etunimi Sukunimi. Salasana on järjestelmästä saamasi tai Omat tiedot –kohdassa muuttamasi salasana.

Valitse vasemmasta reunasta "Ilmoittautuminen"

JUMPPAKORTIN OSTO: Valitse ryhmälistasta haluamasi jumppakortti

PIENRYHMÄÄN ILMOITTAUTUMINEN: valitse ryhmälistasta pienryhmän lisämaksu jumppakortin lisäksi

Muista hyväksyä lasku! Ilmoittautumisesi eivät rekisteröidy, ennen kuin olet hyväksynyt luodun laskun. Uusille jäsenille laskuun tulee näkyviin vuoden 2020 jäsenmaksu.

Maksaminen työantajan tarjoamilla eduilla

Vastaanotamme aikuisten liikunnan maksuina useita liikunta- ja kulttuurietuja, lisätietoja maksamisesta täällä.