Ilmoittautuminen

 


Ilmoittautumisohjeet eri ikäryhmille löydät valikosta!

 

Keravan Voimistelijoilla on käytössä nettipohjainen jäsenrekisteri- ja ilmoittautumisohjelma, jonka kautta liitytään KNV:n jäseneksi, ylläpidetään omia tietoja, ilmoittaudutaan jumppatunneille ja varataan paikka halutuista pienliikuntaryhmistä.

Ilmoittautumiset tunneille tapahtuvat vain sähköisesti. Puhelimitse emme ota ilmoittautumisia vastaan.


Apua ilmoittautumiseen saa puhelimitse numerosta

040-7288 767 toimiston aukioloaikoina!
 

****

Jos et ole vielä rekisteröitynyt ohjelman käyttäjäksi, voit tehdä sen missä vaiheessa kautta tahansa. Rekisteröityminen ei vielä sido sinua mihinkään. Etukäteen tehty käyttäjätunnus palvelussa nopeuttaa ilmoittautumista kauden alkaessa.

 

Rekisteröityminen jäsentieto-ohjelman käyttäjäksi:

  1. Mene selaimellasi osoitteeseen www.jasentieto.fi
  2. Valitse seuraluettelosta Keravan Voimistelijat.
  3. Valitse vasemmasta reunasta Rekisteröityminen.
  4. Lue rekisteröitymisohjeet huolella ja täytä lomakkeeseen pyydetyt tiedot. Rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostiisi käyttäjätunnuksesi (=oma sähköpostiosoitteesi) sekä salasanan, joilla voit kirjautua sisälle palveluun. Salasanan voit muuttaa ensimmäisen sisäänkirjautumisen jälkeen kohdassa Omat tiedot.

HUOM! Rekisteröitymisen voi tehdä ainoastaan yli 18-vuotias henkilö. Jos haluat ilmoittaa lapsesi jäseneksi ja tunneille, luo ensiksi käyttäjätunnus itsellesi, kirjaudu palveluun sisälle ja käy luomassa alaikäinen lapsi Omat tiedot-kohdassa alikäyttäjäksesi.

 

Omien tietojen ylläpito

Kohdassa Omat tiedot pääset muuttamaan jäsentietojasi, esimerkiksi osoitetta, sähköpostia, salasanaa ja puhelinnumeroa. Huolehdi siitä, että sinulla on järjestelmässä oikeat tiedot. Tietojen päivitys ja niiden oikeellisuus on jäsenen omalla vastuulla.

Jos unohdat salasanasi, älä rekisteröidy uudelleen!

Voit pyytää uuden salasanan kirjautumissivulla olevan linkin kautta tai laittaa pyynnön uudesta salasanasta sähköpostilla osoitteeseen info@keravanvoimistelijat.fi.

Jos sähköpostisi muuttuu, pääset palveluun sisälle vanhalla sähköpostillasi siihen saakka, kun olet muuttanut sen Omat tiedot –sivun kautta.