Hinnat ja ilmoittautuminen

Kevään 2019 ilmoittautuminen vanhoille jäsenille 3.12  ja uusille jäsenille 5.12.2018 klo.12 alkaen!

Syksyn jumppakausi päättyy 8.12.2018.

KEVÄÄN 2019 JUMPPAKAUSI 7.1-12.5.2019

Lämpimästi tervetuloa liikkumaan seuraamme!

 

Meillä sinulla on mahdollisuus harrastaa monipuolisesti liikuntaa erilaisin tavoittein. Syksyllä 2018 ohjelmistossa ovat mukana lasten ja nuorten harrasteryhmät, aikuisliikuntaryhmät, minivalmennus, kilpa-aerobic sekä joukkuevoimistelu. Kilpa-aerobic ja joukkuevoimistelu sivuilta löydät lisätietoa ryhmistä, maksuista ja ilmoittautumisohjeet ko ryhmiin. Muihin ryhmiin ilmoittautuminen on avoinna jäsenrekisterissä, lasten ja aikuisten tuntitarjonnasta ja harrasteryhmistä löydän tietoa näiden omilta sivuilta. Jos haluat keskustella ryhmän valinnasta tai olet kiinnostunut paikasta valmennusryhmissä, ota yhteyttä.

Ilmoittautumiseen ja rekisteröitymiseen käytämme jäsenrekisteriohjelmaa. Sen kautta liitytään KNV:n jäseneksi, ylläpidetään omia tietoja, ostetaan jumppakortteja, ilmoittaudutaan jumppatunneille ja varataan paikka halutuista pienliikuntaryhmistä. Tarkat ohjeet ilmoittautumiseen löydät täältä.

 

Jos olet uusi harrastaja, aloita rekisteröitymällä

 

Jos olet jo jäsen, ilmoittaudu tästä

Hinnat ikäluokittain löydät valikosta.

Jumpissa ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen eikä se vaadi etukäteisilmoittautumista!

Jumppien kokonaishinta muodostuu seuran jäsenmaksusta sekä toimintamaksusta.

 Jumppamaksu on mahdollista maksaa ensimmäisen kokeilukerran jälkeen (vaikka eräpäivä laskussa olisi jo ennen kokeilukertaa). Toimintakauden ensimmäinen viikko sekä syksyllä että keväällä on osa valtakunnallista Voimisteluviikkoa, jolloin kaikkiin jumppiin on avoimet ovet. Tämän jälkeen joko ohjaaja tai salikummi tarkistaa aina aikuisten jumppakortit ennen tunnin alkua. Mikäli jäsen-/jumppakortti ei ole tullut postissa, voi maksutositteena esittää pankkikuitin.

Toimintamaksujen suuruus määritetään vuosittain ja sitä kerätään kattamaan tunneista aiheutuneet kulut. Harrasteliikunnan toimintamaksuilla katetaan ohjaajan palkkio, salivuokrat, ohjaajien koulutuksia sekä väline- ja musiikkihankintoja.

Jäsenmaksukausi on kalenterivuosi. Jäsenmaksu laskutetaan vuoden ensimmäisen jumppamaksun yhteydessä tai automaattisesti joulu-tammikuussa syksyllä koko aikuisten toimintavuoden maksaneilta.Jäsenmaksun suuruus päätetään kalenterivuosittain syyskokouksessa, joka on avoin kaikille seuran jäsenille.Jäsenmaksun osuutta ei palauteta eikä sitä voi maksaa osittain.

HUOM! Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus! Mikäli haluat peruuttaa ilmoittautumisesi, tee se joko ilmoittautumispalvelussa tai laita viestiä toimistolle.

 

Meillä käy maksuvälineenä