Liikuntaryhmät alle 7v.


NINJAJUMPPA 3-5v.
Ninjajumpassa pojat pääsevät liikkumaan leikkien ja temppuratojen parissa. Pojille tuttujen mielikuvien avulla kehitetään motoriikkaa ja kehonhallintaa. Myös perusliikuntataitoja harjoitetaan leikkien lomassa.


TEMPPUJUMPPA 3-5v.
Temppujumpissa juostaan, touhutaan ja temppuillaan sekä opetellaan akrobatian alkeita, kuten kuperkeikkaa ja käsilläseisontaa. Lisäksi leikitään ja harjoitellaan perusliikuntataitoja - unohtamatta tietenkään temppuratoja!

TEMPPUPARKOUR 5-7v. & 6-8v.
Pojille ja tytöille suunnattu tunti, jossa liikutaan ja temppuillaan sekä sisällä että ulkona. Tunti sekoittaa voimistelun, voimaharjoittelun sekä parkourin ja tarkoituksena on opetella erilaisia taitoja sekä temppuja hauskanpitoa unohtamatta.

PRINSESSAJUMPPA 3-5v.
Prinsessajumpassa tutustutaan leikkien ja mielikuvitusmaailman avulla voimistelun perusliikkeisiin. Tunneilla kokeillaan myös voimisteluvälineitä sekä touhutaan temppuratojen parissa posket punaisina!

KEIJUJUMPPA 3-4v. & 5-6v.
Keijujumpassa lapset opettelevat liikkumisen perustaitoja. Voimistelupassi on lapselle konkreettinen osoitus taitojen karttumisesta. Passin liikkeet ja liikesarjat ovat ikäryhmälle sopivia voimistelun perusliikkeitä. Voimistelupassin liikkeet ohjaavat laadukkaaseen ja turvalliseen perusvoimisteluun.

TANSSILLINEN VOIMISTELU 6-8v.
Tanssillinen voimistelu on kokonaisvaltaista liikuntaa, jossa yhdistyy tanssin hauskuus ja voimistelun keveys. Tanssillinen voimistelu kehittää kunnon ja taidon lisäksi myös luovuutta ja sen perustana on keskivartalosta lähtevä, virtaava liike.

VOIMISTELUKOULU 7-9 v.
Tunnilla harjoitellaan monipuolisesti joukkuevoimistelun alkeita ja lisätään niihin hieman vaikeustasoa ryhmän tason mukaan. Leikkien ja temppujen avulla kehitetään keskivartalon hallintaa, perusliikkuvuutta sekä ketteryyttä. Voimistelupassi on lapselle konkreettinen osoitus taitojen karttumisesta. Passin liikkeet ja liikesarjat ovat ikäryhmälle sopivia voimistelun perusliikkeitä. Voimistelupassin liikkeet ohjaavat laadukkaaseen ja turvalliseen perusvoimisteluun.

SHOWTANSSI kouluikäisille
Vauhdikkaalla tanssitunnilla harjoitellaan erilaisia tanssityylejä sekä -sarjoja, joita yhdistetään upeiksi ja meneviksi kokonaisiksi tansseiksi. Tunnilla tanssitaan viimeisimpien trendien mukaisiin musiikkeihin!

Kuva: Taiteen kotitalo Teos: Nina Kuukari