Toimintaohjeet

ILMOITTAUTUMINEN TUNNEILLE:

1.     Tunneille on ilmoittauduttava etukäteen! Vaikka tulisi vain kokeilemaan, on ilmoittautuminen tehtävä ennen tuntia. Tarkastathan myös, että tietosi jäsenrekisterissämme on ajan tasalla. 

2.     Mikäli haluat peruuttaa osallistumisen kokeilun jälkeen, tee se ilmoittautumispalvelun kautta tai sähköpostiviestinä: info@keravanvoimistelijat.fi. Tunneilta pois jääminen ei ole peruutus eivätkä ohjaajat ota vastaan peruutustietoja.

3.     Huomaathan, että tuntiaikoja ja paikkoja on hiukan muutettu kohtaamisten välttämiseksi. Katso ajan tasalla olevat ajat viikko-ohjelmastamme: https://www.keravanvoimistelijat.fi/harrasteliikunta/lapset-ja-nuoret/viikko-ohjelma/.

TUNNEILLA KÄYMINEN:

1.     Kalevan koululla ja Svensbacka skolanissa tapahtuvien tuntien osallistujat: pukuhuoneiden oviin on merkitty ryhmien nimet, käytäthän siis oikeaa pukuhuonetta ylimääräisten kontaktien välttämiseksi.

2.     Pukuhuoneisiin ainoastaan harrastajat! Yli 12-vuotiaiden toivotaan käyttävän maskia kaikissa muissa tilanteissa, paitsi liikuntasuorituksen aikana. Alle kouluikäisten harrastajien vanhemmat voivat tulla pukuhuoneisiin maskia käyttäen, mutta silloinkin vain juuri ennen tunnin alkua / tunnin päättymistä.

3.     Tule tunneille vain terveenä. Jää kotiin myös lieväoireisena.

4.     Tule liikuntapaikalle sisään vasta kun oma vuorosi alkaa. Jos mahdollista, pue liikuntavaatteet päälle jo kotona. Poistu paikalta heti omien treeniesi päätyttyä. Peseydy mahdollisuuksien mukaan vasta kotona.

5.     Huolehdi käsihygieniasta. Pese kätesi aina ulkoa sisälle tultaessa, ennen ja jälkeen treenien, WC-käynnin yhteydessä tai kun olet yskinyt ja niistänyt. Käytä käsien kuivaamiseen paperiliinoja tai omaa pyyhettäsi.

6.     Yski ja aivasta hihaasi tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.

7.     Käytä vain omaa juomapulloasi ja omia tarvikkeitasi. Täytä juomapullo jo kotona.

8.     Olethan välittömästi seuraan yhteydessä, mikäli olet käynyt seuran tunnilla tai seuran hallilla ja sinulla todetaan koronatartunta.

9.     Noudatathan omaehtoista 14 päivän karanteenia, mikäli olet matkustanut ulkomailla.

NOUDATAMME TUNNEILLA MYÖS SEURAAVIA KÄYTÄNTEITÄ:

1.     Mikäli tunneilla käytetään yhteisiä välineitä, ne desinfioidaan käytön jälkeen. Tuntien lopussa on varattu aikaa välineiden puhdistamiselle.

2.     Tunneilla noudatetaan 2 metrin turvavälejä mahdollisuuksien mukaan.

3.     Ohjaajamme ja valmentajamme käyttävät maskia tuntien ajan.

MAKSUT:

1.     Koronatakuumme mukaisesti kausimaksusta (84,50€) annetaan 5€:n alennus ja kautta pyritään tilanteen niin salliessa jatkamaan joko sisä- tai ulkotunnein 23.5 asti.

a)     Mikäli olet jo ilmoittautunut ryhmään ja maksanut laskun täydellä hinnalla, täytäthän hyvityslomakkeen: https://www.keravanvoimistelijat.fi/harrasteliikunta/koronan-vaikutukset-kevat-2021/hyvityslomake/

HUOM! Huomaathan, että hyvitykset maksetaan vasta toukokuussa.

b)     Mikäli olet jo ilmoittautunut ryhmään ja sinulle on muodostunut lasku täydellä hinnalla, muttet ole maksanut laskua: voit maksaa laskun saamasi laskun avulla ja vähentää itse hinnasta 5€.

c)     Mikäli ilmoittaudut ryhmään vasta nyt, muodostuu laskulle automaattisesti oikea hinta.