jäsenkysely 2020

”Monipuolinen tarjonta, taitavat ja mukavat ohjaajat, liikuntapaikat lähellä, hyvä ilmapiiri tunneilla, laadukas ja edullinen.”

Tähän voi kiteyttää aikuisliikunnan palautekyselyn 2019 vastaukset. Kiitos kaikille vastanneille - vastauksia tuli viime vuonna 52. Ohjaajille on välitetty heidän saamansa palaute.

Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme, ja mikäli sinulla on jatkossakin ideoita tähän, tai muuta palautetta, niin voit sitä antaa täällä.

Vastaa kyseluun ja kerro mielipiteesi ja toiveesi. Aikuisliikunnan jäsenkysely on auki 1.-30.4.2020. Kiitos vastauksestasi!

 

Olemme lähettäneet kevätkaudeksi 2020 ilmoittautuneille aikuisjumppareille sähköpostiin linkin jäsenkyselyymme. Mikäli et ole saanut sähköpostia, tarkistathan toimistolta, että meillä on ajankohtainen sähköpostiosoitteesi.

 

Hei Keravan Voimistelijoiden aikuisliikunnanjäsen!

Vaikka tämä kevätkausi on osoittautunut koronan takia seuran ja koko Suomen historiassa poikkeukselliseksi, me suunnittelemme jo tulevaa. Haluamme kartoittaa jäsentemme toiveita ja mielipiteitä, jotta voimme kehittää toimintaamme. Vastaathan ystävällisesti nettisivuiltamme löytyvään aikuisten liikuntaa koskevaan jäsenkyselyymme. Kaikki palaute on tervetullutta, jotta selviää, mitä toiminnassamme kannattaa säilyttää ja mitä parantaa tai viedä uuteen suuntaan. Kysely on auki 1-30.4.2020 ja pääset siihen tästä linkistä 1.4. lähtien: https://www.keravanvoimistelijat.fi/aikuiset/jasenkysely-2020/

Tämä viesti on lähetetty kaikille kevätkaudella 2020 ilmoittautuneille aikuisjumppareillemme. Mikäli olet jostakin syystä saanut viestin, vaikkei sinun olisi sitä mielestäsi kuulunut saada, voit joko ilmoittaa asiasta toimistolle tai jättää vain vastaamatta kyselyyn.

Luemme kaikki palautteet ja otamme kehitysehdotukset ja toiveet toiminnassamme huomioon niin hyvin kuin mahdollista. Kiitos jo etukäteen vastauksestasi!

Kevätterveisin Keravan Voimistelijat