Ikiliike

 

Ikiliike-tunnit on tarkoitettu ikääntyneille sekä henkilöille, joilla on jostain syystä rajoitteita liikkumisen kanssa. Tunnit ovat ammattilaisten vetämiä ja niillä annetaan liikkeille vaihtoehtoja, jotta jokainen pystyy oman kunnon ja kykynsä mukaan nauttimaan liikunnasta ja sen tuomasta hyvästä olosta. Tunneille ovat tervetulleita niin miehet kuin naisetkin.

Ikiliike-kortilla voi osallistua kaikkiin Ikiliike-tunnuksella oleville tunneille. Ikiliike-tunneille voi osallistua myös meidän kaikilla muillakin jumppakorteilla sekä kertalipuilla. 

Huomaathan, että Ikiliike-tunneille on ilmotauduttava etukäteen netissä tai toimistolle soittamalla. Tunneille on maksimissaan 20 paikkaa ja tällä varmistetaan, että osallistujat voivat säilyttää turvavälit.

Ilmottautuminen avautuu aina viikko kerrallaan ja ilmoittautumisaikaa on viikko. Muistahan myös perua ilmoittautumisesi, jos jostain syystä et pääse tunnille. Perjantaina 21.8 klo 12 aukeaa ilmottautuminen viikon 36 tunneille. Kiitos ymmärryksestänne. 

 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Seuran toimistolla sen aukioloaikoina , Santaniitynkatu 7 B 24, Ravintola Violetin yläkerta
puh. 040-7288 767 

sekä erilaisissa tapahtumissa, joissa olemme mukana. Lisätietoja tapahtumista löydät tapahtumakalenteristamme.

Ikiliike-kortin ostaminen onnistuu myös TÄÄLTÄ

Maksut

 

Kausimaksu
(syksy TAI kevätkausi)

Vuosimaksu
(syksy 2020 + kevät 2021)

Kortti oikeuttaa käymään kaikilla Ikiliike-tunneilla

Lisäksi tulee maksettavaksi seuran jäsenmaksu, vuonna 2020:
- 15€/yli 65 vuotiaat
- 25€/aikuiset

60,0096,00

 

TUNTIKUVAUKSET

Aamustartti

Tunnin alussa alkulämmittely, jonka jälkeen perusliikkeitä, pystyasentoa ja isoja lihasryhmiä hyväksikäyttäen. Lattialla etsitään ja vahvistetaan syviä lihaksia. Tunnin lopussa venyttelyt. Käytämme  välillä kuminauhoja ja keppejä. Tunti on kaikille sopivaa perusliikkumista, jossa keskitytään oman kehon hallintaa tukeviin liikkeisiin. Sopii myös aloittaville jumppaajille ikään katsomatta. 

Senioritanssi

Senioritanssi on ikäihmisille kehitetty liikuntamuoto, josta voivat nauttia liikkumiskyvyltään erilaiset ihmiset. Senioritanssit ovat rentoja seuratansseja, joilla kullakin on oma nimi, koreografia, luonne ja musiikki. Senioritansseja voi tanssia seisten tai istuen.

Kehonhallinta-tasapaino

Monipuolisesti liikuntakykyä ja kuntoa ylläpitävä tunti, jossa keskitytään myös tasapainon ylläpitämiseen ja kehittämiseen sekä lihaskunnon vahvistamiseen. Käytämme tunnilla eri välineitä. Tunti sisältää alkulämmittelyn sekä loppuvenyttelyt. Välillä ryhmässä pelataan ja leikitään, joten tunti ei sovellu tosikoille.

Tuolijumppa

Jumppaa tuolilla istuen rennosti hyvällä mielellä. Musiikki ja mielikuvat vievät rentoon liikuntahetkeen, jossa huomioidaan koko keho. Soveltuu sekä ikääntyneille että henkilöille, joilla on liikuntarajoitteita.