Hinnat

Jäsenmaksu

Jokaisen seuran toiminnassa mukana olevan tulee maksaa jäsenmaksu jumppakortin lisäksi. Vuoden 2019 jäsenmaksut ovat seuraavat:

Aikuiset25,00 €
Yli 65-vuotiaat15,00 €
Uskollisuuden kilta10,00 €
  

 Aikuisten tuntien hinnat ja maksuvaihtoehdot

Syksy 2018 - kevät 2019:       

Aikuisten tunneista ainoastaan Tanssillisen voimistelun pienryhmään tulee ilmoittautua etukäteen, muille tunneille pääsee mukaan näyttämällä jumppakorttia. Jumppakortin ostoon pääset TÄÄLTÄ

 

Kausi
kortti

(syys- tai kevätkausi)

Vuosi
kortti

(syys- ja kevätkausi)

Kausi
yli 65 v.
kortti

(syys- tai kevätkausi)

Vuosi
yli 65 v.
kortti

(syys- ja kevätkausi)

Kuvaus 
VIP-kortti150,00280,00121,00191,00
 • Kortti oikeuttaa käymään kaikilla viikko-ohjelman tunneilla sekä kortin voimassaoloaikana järjestettävissä kinkkujumpissa.
 • Kortilla saa alennusta kortin voimassaoloaikana järjestettävistä erilliskursseista 20%.
 • Kortilla saa alennusta erillisistä tapahtumajumpista ja jumppamaratoneista (esim. syysstartti tai loppiaisjumppa).
 • Kortti ei oikeuta alennukseen eikä vapaaseen käyntiin kesäjumpissa
 • PERHEALENNUS -40€  vuoden VIP-kortista / -20€ kauden VIP-kortista, jos perheen lapsi harrastaa KNV:ssä (harraste/valmennus)
 
Tanssillinen voimistelu lisämaksu20,0040,0020,0040,00
 • Tunnille tulee ilmoittautua etukäteen
 
Miesten jumppa90,00 x90,00 x
 • Oikeuttaa 1krt/vko jumppaan torstaisin klo. 19-20 Kalevan koululle
 • * HUOM! Lue lisäteksti taulukon alta
 
Ikiliike-kortti57,0092,0057,0092,00
 • Kortti oikeuttaa käymään kaikilla viikko-ohjelman Ikiliike-tunnuksella merkityillä tunneilla toimintakauden/-vuoden aikana.
 
15 kerran kortti90,00
 • Kortti oikeuttaa käymään kaikilla viikko-ohjelman tunneilla
 • edellyttää käyttövuoden voimassaolevaa seuran jäsenyyttä (25€/vuosi 2018)
 • seura ei lunasta käyttämättömiä kortteja takaisin
 • kortti on voimassa vuoden ostohetkestä eteenpäin
 • tulee noutaa seuran toimistolta (tai se voidaan postittaa erikseen sovittuna toimiston kanssa)
 
Kertalippu7,00
 • edellyttää käyttövuoden voimassaolevaa seuran jäsenyyttä (25€/vuosi 2018)
 • lippuja voi ostaa yksittäin haluamansa määrän
 • seura ei lunasta käyttämättömiä lippuja takaisin
 • kortti on voimassa vuoden ostohetkestä eteenpäin
 

Kaikki kortit ovat henkilökohtaisia.

HUOM!!  Maksut eivät sisällä vakuutusta. KNV tarjoaa Pohjolan Jumppaturvavakuutuksen hintaan 4 € (ilmoittautumisen yhteydessä).

 

* MIESTEN JUMPPA: mikäli sinulla on 15-kerran kortista kertoja käyttämättä ja haluat päivittää kortin MIESTEN JUMPPA -kortiksi, ole yhteydessä toimistoon ennen kortin ostoa (info@keravanvoimistelijat.fi tai 040-7288767

Hinnat ikäluokittain löydät valikosta.

Jumpissa ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen eikä se vaadi etukäteisilmoittautumista!

Jumppien kokonaishinta muodostuu seuran jäsenmaksusta sekä toimintamaksusta.

 Jumppamaksu on mahdollista maksaa ensimmäisen kokeilukerran jälkeen (vaikka eräpäivä laskussa olisi jo ennen kokeilukertaa). Toimintakauden ensimmäinen viikko sekä syksyllä että keväällä on osa valtakunnallista Voimisteluviikkoa, jolloin kaikkiin jumppiin on avoimet ovet. Tämän jälkeen joko ohjaaja tai salikummi tarkistaa aina aikuisten jumppakortit ennen tunnin alkua. Mikäli jäsen-/jumppakortti ei ole tullut postissa, voi maksutositteena esittää pankkikuitin.

Toimintamaksujen suuruus määritetään vuosittain ja sitä kerätään kattamaan tunneista aiheutuneet kulut. Harrasteliikunnan toimintamaksuilla katetaan ohjaajan palkkio, salivuokrat, ohjaajien koulutuksia sekä väline- ja musiikkihankintoja.

Jäsenmaksukausi on kalenterivuosi. Jäsenmaksu laskutetaan vuoden ensimmäisen jumppamaksun yhteydessä tai automaattisesti joulu-tammikuussa syksyllä koko aikuisten toimintavuoden maksaneilta.Jäsenmaksun suuruus päätetään kalenterivuosittain syyskokouksessa, joka on avoin kaikille seuran jäsenille.Jäsenmaksun osuutta ei palauteta eikä sitä voi maksaa osittain.

HUOM! Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus! Mikäli haluat peruuttaa ilmoittautumisesi, tee se joko ilmoittautumispalvelussa tai laita viestiä toimistolle.

 

Maksujen palautus
Pääsääntöisesti aikuisten jumppamaksuja ei palauteta muuten kuin erityistapauksessa. Jos kaudesta on jäljellä yli puolet, on palautettava osuus 25% jumppamaksusta ja jos kaudesta on jäljellä vajaa puolet, ei jumppamaksua palauteta. Jäsenmaksun osuutta maksusta ei palauteta. Erityistapauksissa voit olla yhteydessä seuran rahastonhoitajaan (taloudenhoitaja(at)keravanvoimistelijat.fi)

Maksaminen Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Smartum Saldolla, Sporttipassilla, Eazybreak -edulla, Ticket duo-kortilla, Luottokunnan Virikesetelillä sekä Tyky kuntoseteleillä:

Liikuntasetelillä voi kertamaksulla maksaa kesäjumpissa, joulunajan jumpissa ja jumppatapahtumissaa. Lisäksi liikuntaseteleillä/-korteilla voi maksaa syksyn, kevään tai koko vuoden toimintamaksut.

Järjestämme syys- ja kevätkauden alussa 1-4 tilaisuutta, joissa voi maksaa kausimaksun toimiston normaalin aukiolon lisäksi.

Kun maksat kausimaksuja liikuntaseteleillä/-kortilla, käy ensin muodostamassa itsellesi jäsenohjelmassa lasku haluamastasi jumppakortista ja tulosta se mukaasi. Laskun viitenumeron avulla saamme helpommin kirjattua maksun oikealle maksulle. Tämä nopeuttaa jäsen- ja jumppakortin lähettämistä.

HUOM! 
Liikuntaseteleillä/-korteilla voi maksaa koko vuoden jumppakortin kerralla.  
Liikuntaseteleillä/-korteilla ei voi maksaa seuran jäsenmaksua, sen voit kuitenkin maksaa toimistolla käteisellä tai muulla maksukortilla. Jäsenmaksun voi myös maksaa tilisiirtona seuran tilille.

Liikuntasetelit/-kortit ovat henkilökohtaisia ja niillä voi maksaa ainoastaan oman jumppakortin. Seteleitä/kortteja EI voi käyttää esim. lapsen tai puolison jumppamaksun maksamiseen!