Hula Hoop-kurssi syksy 2019

 

 

TULE MUKAAN HULA HOOP- ryhmäliikuntakurssille!

 

Kapeampi vyötärö, keskivartalo vahvaksi!

Onko ylimääräistä rasvaa eksynyt keskivartaloosi?  Etsitkö tehokasta ja hauskaa liikuntaharjoitusta tai ryhmäliikuntatuntia, jossa on ilo liikkua?

 

 

Ilmoittaudu mukaan Hula Hoop- pilottiryhmäämme -  tavoitteena iloinen mieli, parempi kunto ja kapeampi vyötärö! Ryhmä kokoontuu Kurkelan koululla tiistaisin 18-18:50 ja kokoontumisia on 10 ajalla 27.8. – 29.10.2019 .  Välineenä käytetään 1,2 kg hulavannetta – mikäli sellaista ei vielä kotoa löydy, tilaamme ne yhteistilauksena. Ryhmään mahtuu 25 innokasta hulahulaajaa!

Osallistumismaksu 50€ (oma vanne) tai 70€ sis. 1,2kg vanteen.                

Ryhmä on tarkoitettu seuran jäsenille, joten jos et jo ole jäsen, voit liittyä jäseneksi nettisivujemme kautta (jäsenmaksu 25€).

Kurssi sisältää Kick Off-tilaisuuden, alku- ja loppumittaukset, 10 x 50 min jumpan sekä tehokkaat ja motivoivat ”Keskivartalo vahvaksi” - kotijumppaohjeet. Saat parhaita tuloksia mikäli viikoittaisten tapaamisten lisäksi  harjoittelet hulavanteella myös kotona päivittäin - esim 10minuuttia päivässä riittää! Lisäksi on suositeltavaa liikkua vapaavalintaisella tavalla vähintään 2,5 tuntia viikossa.

Lisätietoja kurssista antaa kurssin ohjaaja Tarja, tarja.schneider-lehto@outlook.com tai 0445831147.

 

Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja ilmoittautumaan pääset täältä :

Mikäli innostuit ajatuksesta, mutta kaipaat lisätietoja hulavanteilun tehokkuudesta, lisätietoja löytyy mm. Helsingin yliopiston tutkimuksesta (linkki ohessa).

 https://www.helsinki.fi/fi/uutiset/terveys/vyotaro-kesakuntoon-hulavannetta-pyorittaen

Kurssimme kuuluu KKI-hankkeeseen