Aikuisten viikko-ohjelma

 

Syksyn jumppakausi on 31.8-12.12.2020. Ensimmäinen viikko on voimisteluviikko, jolloin pääset ilmaiseksi kaikille tunneille - tule ja etsi omat suosikkituntisi!

Huomaathan, että Ikiliike-tunneille on ilmoittauduttava etukäteen netissä tai toimistolle soittamalla. Tunneille on maksimissaan 20 paikkaa ja tällä varmistetaan, että osallistujat voivat säilyttää turvavälit. Ilmottautuminen avautuu aina viikko kerrallaan ja ilmoittautumisaikaa on viikko. Muistathan myös perua ilmoittautumisesi, jos jostain syystä et pääse tunnille. Perjantaina 21.8 klo 12 aukeaa ilmottautuminen viikon 36 tunneille. Kiitos ymmärryksestänne.

Tullessasi jumppatunneille käytäthän käsidesiä ja jos tunnilla käytetään seuran välineitä, puhdista välineet ohjaajan ohjeen mukaan. Ohjaajat huolehtivat, että tuntien väliin jää riittävästi vaihtoaikaa. Tulethan tunneille terveenä.

 

Tuntimme ovat värikoodattuja Voimisteluliiton mallin mukaan.

HUOM! Kaikille aikuisliikunnan tunneillemme ovat sekä naiset että miehet lämpimästi tervetulleita.

Aikuisten ohjaajat:

Alatalo Anu

Hantula Paula

Hedeman Tiina
Kröger Heidi

Lauttamus Tuula

Peltola Kristiina

Saaristo Vera

Salminen Riina

Schneider-Lehto Tarja

Tenkanen Sanna

Väänänen Riitta

 

Seurassamme liikkuvat voimistelun parissa myös aikuiset:

Joukkuevoimistelun aikuisten harrasteryhmä Äitien JV tai tuttavallisemmin naisten itsensä lanseeraama "Kypsät Marjat".  Harjoitukset sunnuntaisin 18-20 Kalevan koululla. Lisätietoja ryhmästä saa ryhmän valmentajalta Laura Adlerilta: laura_adler@suomi24.fi

 

Lisäksi seurassa on valmennuspuolella tanssillisen voimistelun yli 20 -vuotiaiden sarjassa kilpaileva joukkue Aino.

Lisätietoja seuran nettisivuilta joukkueiden omilta välilehdiltä.