Aikuiset

Kesällä tavataan kesäjumpissa!

Syyskauden viikko-ohjelma ilmestyy kesäkuussa

Liikuntaa, hienoja kokemuksia, elämyksiä sekä hauskaa yhdessäoloa!

 

Tarjoamme tunteja kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille, sekä miehille että naisille. Uusien harrastajien on helppo tulla tunneillemme, mutta myös kovakuntoisille konkareille on tarjolla runsaasti vaihtoehtoja.  Halutessasi pääset myös esiintymään.  Meillä on myös tarjolla Ikiliiketunteja!

 

Viikko-ohjelmamme löydät TÄÄLTÄ.

 

Olemme rakentaneet viikko-ohjelmamme pitkälti teiltä saadun palautteen perusteella. Kysymme aina kauden päättyessä toiveita tulevaa kautta varten ja kehitämme toimintaamme sen perusteella. Ohjaajamme ovat koulutettuja alan ammattilaisia, jotka suunnittelevat tuntinsa huolellisesti.

 

Olemme pyrkineet sijoittamaan erityyppiset tuntimme viikko-ohjelmaan siten, että sinun on helppo valita terveysliikuntasuositusten mukaiset sopivat ryhmät lihaskuntoon ja liikehallintaanJos haluat kuntosi kohenevan kaikilla fyysisen kunnon osa-alueilla, tarvitset lisäksi muutaman kerran viikossa toteutuvaa yhtäjaksoista liikuntaa: kävelyä, juoksua, pyöräilyä, hiihtoa, uintia yms.

UKK-instituutin liikuntapiirakan mukaan jokaisen 18-64 vuotiaan aikuisen tulisi

  • parantaa kestävyyskuntoa liikkumalla useana päivänä viikossa yhteensä ainakin 2 t 30 min reippaasti tai 1 t 15 minuuttia rasittavasti.
  • kohentaa lihaskuntoa ja kehittää liikehallintaa ainakin 2 kertaa viikossa.
UKK-instituutin liikuntapiirakka kiteyttää (18–64 v) viikoittaisen terveysliikuntasuosituksen
KNV:n ryhmä menossa Valkean linnun treeneihin Berliinissä.

Osallistumme myös kansallisiin ja kansainvälisiin voimistelutapahtumiin. Seuraavana vuorossa Suomi Gymnaestrada 2018, jonka kenttänäytöksiin aloimme harjoitella alkuvuodesta 2018.

Priima-laatuseura

Keravan Voimistelijat on ollut Priima-laatuseura vuodesta 2008 alkaen. Priima-sertifikaatti on osoitus laadukkaasta aikuisliikuntatoiminnasta seurassa. Viimeisin uudelleenarviointi tehtiin 15.5.2017.

Seuran aikuisliikunta on turvallista, terveyttä edistävää ja tuottaa elämyksiä sekä iloa.

Priima-laatuseura on seura, joka panostaa aikuisten terveys- ja kuntoliikunnan laadukkaaseen tarjontaan. Se on sitoutunut pitkäjänteiseen, jatkuvaan toiminnan kehittämiseen ja kuuluu Suomen suurimpaan  terveysliikuntaketjuun - Voimisteluliittoon.