Aikuiset

Kevätkauden kortteja voi ostaa 3.12 klo. 12 alkaen! Kevätkausi on 7.1-12.5.2019.

Syyskausi on 27.8. - 8.12.2018

Syyslomaviikolla 42 (15. - 21.10.)  harrasteliikunta on tauolla, eikä myöskään Pyhäinpäivänä 3.11. (pl. Sambic) eikä itsenäisyyspäivänä 6.12. jumpata.

Vastaa aikuisten seuravaatekyselyyn!

Liikuntaa, hienoja kokemuksia, elämyksiä sekä hauskaa yhdessäoloa!

 

Tarjoamme tunteja kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille, sekä miehille että naisille. Uusien harrastajien on helppo tulla tunneillemme, mutta myös kovakuntoisille konkareille on tarjolla runsaasti vaihtoehtoja. Halutessasi pääset myös esiintymään. Meillä on myös tarjolla Ikiliiketunteja!

 

Viikko-ohjelmamme löydät TÄÄLTÄ.

 

”Monipuolinen tarjonta, taitavat ja mukavat ohjaajat, liikuntapaikat lähellä, hyvä ilmapiiri tunneilla, laadukas ja edullinen.”

Tähän voi kiteyttää aikuisliikunnan palautekyselyn 2018 vastaukset. Kiitos kaikille vastanneille - vastauksia tuli tänä vuonna 75.

Ohjaajille on välitetty heidän saamansa palaute.

Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme, ja mikäli sinulla on jatkossakin ideoita tähän, tai muuta palautetta, niin palaute-sivun kautta voit sitä antaa.

Turun Gymnaestradan kenttä- ja hallinäytöksiin osallistujat.

Osallistumme myös kansallisiin ja kansainvälisiin voimistelutapahtumiin. Seuraavana vuorossa Gymnaestrada Itävallan Dornbirnissa heinäkuussa 2019!

Keravan Voimistelijat loistaa Tähtiseurana

Keravan Voimistelijat on hyväksytty mukaan Tähtiseura-laatuohjelmaan.  Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen uusi seurojen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Laatuohjelma auttaa seuroja kehittämään sen itse valitsemia osa-alueita modernien työkalujen ja toimintatapojen avulla yhdessä muiden laatuseurojen kanssa.

Keravan Voimistelijat on saanut sekä aikuisten että lapset & nuoret osa-alueen Tähtimerkin.

Aikuisten osa-alueen merkki osoittaa, että seura kehittää aikuisille suunnattuja palveluitaan jäseniltään saamansa palautteen perusteella yhteistyössä muiden Tähtiseurojen kanssa. Aikuiset-tähtimerkin saanut seura kiinnittää huomiota sekä joustaviin harrastusmahdollisuuksiin että laajempaan osallistumismahdollisuuteen seuran toiminnassa, ja tekee liikunnasta ja urheilusta helpommin mukautuvaa, suunnitellumpaa ja turvallisempaa. Priima-laatuseura-sertifikaattihan seuralla on ollut vuodesta 2008 alkaen.

UKK-instituutin liikuntapiirakka:18 - 64 -vuotiaitten viikoittainen terveysliikuntasuositus kiteytettynä.

Olemme pyrkineet sijoittamaan erityyppiset tuntimme viikko-ohjelmaan siten, että sinun on helppo valita terveysliikuntasuositusten mukaiset sopivat ryhmät lihaskuntoon ja liikehallintaan.

Jos haluat kuntosi kohenevan kaikilla fyysisen kunnon osa-alueilla, tarvitset lisäksi muutaman kerran viikossa toteutuvaa yhtäjaksoista liikuntaa: kävelyä, juoksua, pyöräilyä, hiihtoa, uintia yms.

UKK-instituutin liikuntapiirakan mukaan jokaisen 18-64 vuotiaan aikuisen tulisi

  • parantaa kestävyyskuntoa liikkumalla useana päivänä viikossa yhteensä ainakin 2 t 30 min reippaasti tai 1 t 15 minuuttia rasittavasti.

  • kohentaa lihaskuntoa ja kehittää liikehallintaa ainakin 2 kertaa viikossa.