Harkkakisoista aerobiccareille mitaleja kotiin tuomisiksi!

29.9.2013

Aerobiccarit korkkasivat kisakauden menestyksekkäästi sunnuntaina Harkkakisoissa Valkeakoskella.

Aamulla kilpailut starttasivat käyntiin 3-luokalla, jossa oli runsas osanotto keravalaisittain. 3lk ND-sarjassa eli 9-11-vuotiaiden SM-sarjassa Nea Vähäsarja kilpaili ensimmäistä kertaa yksilönä, ja saavutti hienosti pisteet 14,25 sijoittuen 13./16. 3lk yli 12-vuotiaiden sarjassa oli peräti neljä seuramme edustajaa. Heidi Majuri kipaili ensimmäistä kertaa 3-luokassa ja ylsi upeasti hopealle pistein 14,30. Seuraavana Heidin vanavedessä Kaisa Korhonen kapusi pronssille pistein 13,85, ja Netta Ilvonen sijoittui neljänneksi pistein 13,50. Nea Keitaanranta sai pisteet 13,30 ja sijoitus 5./6. Kaisa, Netta ja Nea kilpailevat myös ensimmäistä kauttaan yksilöinä tänä syksynä.

3-luokan yli 10v. joukkuesarjassa kilpailivat niin ikään ensimmäistä kertaa kaksi joukkuetta; Foxit ja Picos. Foxit eli Amanda Eskelinen, Meri Mäkinen ja Carla Vesto saivat hopeaa pistein 13,20 ja Picos eli Rosa Claramunt, Julia Enjala, Sofia Kippilä ja Henna Seppänen sijoittuivat pronssille pistein 12,50.

Yksi päivän huippuhetki nähtiin 4lk Kilpasarjassa, jossa Miia Anttila teki huimat omat ennätyspisteensä 15,25, jotka toivat hänelle hopeisen mitalin. Miia oli tasapisteissä voittajan kanssa, mutta tekniikkapisteiden ratkaistessa tulos kääntyi toisen voimistelijan hyväksi. 

AG1-sarjassa eli 12-14-vuotiaiden SM-sarjassa kilpaili myös ensimmäistä kertaa yksilöinä Iida Happo, Karen Karppinen ja Emilia Turunen. Emilian osallistuminen oli loukkaantumisen vuoksi hieman vaakalaudalla, mutta hän taisteli ohjelmansa loistavasti läpi saaden pisteet 14,70, sijoitus 20./27. Karen tarttui tällä viikolla rohkeasti haasteeseen kilpailla yksin, sillä hänen joukkuekaverinsa eivät voineet kisaan osallistua. Tämä kannatti, sillä Karen sädehti lavalla saaden pisteet 13,10, sijoitus 26./27. Iida Happo yllätti varmalla suorituksellaan ja ylsi neljännelle sijalle pistein 17,0.

Naisten SM-sarjassa Mette Mehtäläinen debytoi uudella Juliana Anteron tekemällä koreografialla, ja sai hienosti pisteet 16,25, sijoitus 6./7. Osa tytöistä joutui valitettavasti vielä jättämään kilpailun väliin loukkaantumisten vuoksi.

Tästä lähdetään vielä hiomaan ohjelmia ja nostattamaan kuntoa, sillä virallinen kilpailukausi alkaa jo ensi viikonloppuna Nokialla. Vielä paljon onnea kaikille mitalisteille!

Miia sai hopeaa.
Miia sai hopeaa.
Ylärivistä vasemmalta: Heidi, Kaisa, Miia, Julia, Sofia, Rosa, Henna, Meri, Amanda ja Carla
Ylärivistä vasemmalta: Heidi, Kaisa, Miia, Julia, Sofia, Rosa, Henna, Meri, Amanda ja Carla