Keravan Voimistelijat etsii harrastekoordinaattoria!

18.5.2020

Haussa innovatiivinen ja innokas työntekijä kehittyvään seuraamme.

Harrastekoordinaattori

 

Tehtävään kuuluu ohjaustyötä sekä suunnittelua ja seuran kehittämiseen liittyviä tehtäviä. Työ on osa-aikainen 25h/vko. Lisäksi työntekijälle voidaan tarjota muuta ohjaustyötä. Toimenkuva voidaan rakentaa huomioiden valittavan työntekijän toiveita ja osaamista. Työaika sijoittuu pääosin iltaan ja viikonloppuun. Työ alkaa 3.8.2020.

 

Eduksi katsomme:

-          Voimisteluliiton koulutustausta

-          Työkokemus lasten liikunnan ja voimistelun parissa

-          Halu oppia ja kouluttautua lisää

-          Oma-aloitteisuus, sitoutuneisuus

-          Hyvät yhteistyötaidot

 

 Keskeisiä työtehtäviä:

-         Seuran harrastevoimistelun kehittäminen ja markkinointi

-          Seuran harrastepuolen koordinointi (pääpaino lapset ja nuoret)

-          Harrasteryhmien ohjaaminen

-       Kaikille avoimen toiminnan toteuttaminen

-          Yhteistyö eri sidosryhmien kanssa (kuten koulut, päiväkodit, kaupunki, muut seurat)

 

 

 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja joustavan työn yhdessä Keravan suurimmista urheiluseuroista. Tuemme valmentajan kouluttautumista Voimisteluliiton koulutuspolun mukaisesti. Olemme panostaneet viime vuosina olosuhteisiin, ja vuokraamallamme hallilla meillä on omat harjoittelutilat kanveeseineen. Seurassa on hyvä kehittämisen henki, ja valmentajat tekevät tiivistä yhteistyötä.

 

Lisätietoja antaa puheenjohtaja Sanna Tenkanen, puheenjohtaja@keravanvoimistelijat.fi p. 040-5260579 (vain iltaisin ja viikonloppuisin) sekä joukkuevoimistelun vastaava Iita Kalmari joukkuevoimistelu@keravanvoimistelijat.fi

 

 

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen pyydämme 31.5. mennessä sähköpostitse puheenjohtaja@keravanvoimistelijat.fi. Aloitamme haastattelut mahdollisimman pian sopivien hakijoiden ilmaantuessa.

 

Monipuolista liikuntaa ammattitaidolla ja iloisessa hengessä kaiken ikäisille ja kaiken tasoisille liikkujille.  Tähtiseura- laatuohjelman "Aikuiset"- sekä "Lapset & nuoret"- osa-alueiden tähtimerkit takaavat laadukkaan toiminnan kaikissa harrasteryhmissä. Kilpavalmennuspuolella harrastusvaihtoehtoina löytyy joukkuevoimistelua eri toiminta- ja tavoitetasoilla, kilpa-aerobicia sekä tanssillista voimistelua.