Koronavirustilanne, päivitys 9.4.2020

9.4.2020

Suomen hallitus päätti jatkaa koronaviruspandemian vuoksi poikkeustilaan liittyviä toimia 13.5.2020 asti. Suomen hallituksen tekemien linjausten mukaisesti koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi myös Keravan kaupungin liikunta- ja vapaa-ajantilat pysyvät suljettuna 31.5.2020 asti.


Seuramme kevätkausi harrastepuolella päättyy 10.5.2020, joten hallituksen sekä kaupungin linjausten johdosta myös Keravan Voimistelijoiden kaikki tapaamisia ja läsnäoloa vaativa urheilu- ja tapahtumatoiminta pysyy keskeytettynä aiemman 13.4.2020 sijasta kauden loppuun saakka. Olemme jo aiemmin peruneet huhtikuulle suunnitellun staratapahtuman, sekä toukokuun alkuun suunnitellun kilpa-aerobic kisan sekä kevätnäytöksemme.


Pyrimme varmistamaan erilaisilla turvaavilla toimenpiteillä seuran toiminnan jatkumisen ja paluun normaaliin arkeen heti, kun se on mahdollista. Tämä vaatii uuden opettelua, luovuutta, ponnisteluja ja kipeitäkin päätöksiä kaikilta vapaaehtoisilta toimihenkilöiltämme. Hallituksella on kuitenkin vahva usko siihen, että yhdessä ja toisiamme tukien tästä selvitään.


Järjestämme jäsenillemme korvaavaa liikunnallista toimintaa mahdollisuuksien mukaan. Ulkoilun lisäksi virtuaalijumppamme ovat hyvä keino pysyä virkeänä ja kunnossa – hyppää siis mukaan! Tarjoamme aikuisliikkujille SolidSportin kautta monipuolista liikuntaa, saat linkit erillisissä jäsentiedotteissa.

Valmennusryhmäläiset saavat edelleen erilliset ohjeet valmentajiltaan.
Jo aiemmin hallitus päätti, että kevään harrastemaksuja ei palauteta. Olemme tässä päätöksessä sekä talouspuoleen liittyvissä muissa ohjeistuksissa noudattaneet Suomen Voimisteluliiton ja EsLUn suosituksia. Näin pyrimme varmistamaan sen, että kaikki jäsenemme pääsevät poikkeusolojen päätyttyä takaisin rakkaan harrastuksen pariin omassa seurassamme. Tarvitsemme kaikkien jäsentemme mukanaoloa ja tukeanne myös nyt salitoiminnan ollessa keskeytettynä.

 

KIITOS, että olette mukana ja tuette seuraamme. Haluamme jatkossakin liikuttaa lapsia ja aikuisia, tarjota nuorille ensimmäisen kosketuksen työelämään sekä mahdollisuuden tavoitella unelmiaan niin voimistelusalilla kuin sen ulkopuolellakin.
Kannustamme liikkumaan ja harjoittelemaan – erilaiset olosuhteet luovat myös uusia mahdollisuuksia.