Koronavirustilanne, päivitys 15.3.

15.3.2020

Tiedote koronaviruksen vaikutuksesta Keravan Voimistelijoiden toimintaan

 

15.3.2020

 

Suomen hallituksen koronavirustilanteeseen liittyvän linjauksen mukaisesti kaikkien seuran ryhmien harjoitukset ovat joko peruttu tai järjestetty vaihtoehtoisella tavalla 22.3. saakka.

 

Olemme päättäneet keskeyttää kaikki lasten ja nuorten harrasteryhmät, aikuisten harrasteryhmät sekä joukkuevoimistelun starajoukkueet sekä nuorimmat harrastejoukkueet vähintään ajanjaksolle 16.3.-22.3.2020

Hallituksen päätös perustuu Suomen hallituksen suositukseen ja THLn suosituksiin yli 10hlön kokoontumisista ja harrasteliikunnan välttämisestä.  Emme pystyisi suuremmassa joukossa emmekä pienemmissä ikäryhmissä takaamaan hygieniaa, välttämään lähikontakteja sekä huolehtimaan riskiryhmäläisistä. Suhtaudumme hyvin vakavasti myös henkilökuntamme terveyteen ja kiitämme syvästi kärsivällisyydestänne sekä ymmärryksestänne tässä asiassa Tauon aikana harrasteryhmille tarjotaan vinkkejä ja materiaalia kotiharjoittelun tueksi. Pyrimme tarjoamaan materiaalia sekä sosiaalisen median kautta että nettisivuillamme.

 

Joukkuevoimistelun valmennusjoukkueet JV 8-10v, JV 10-12 ja sitä vanhemmat sekä kilpa-aerobic 8-vuotiaat ja vanhemmat 

Valmentajat ohjeistavat omat joukkueensa ja ryhmänsä /valmennettavansa. Kaikki valmentajat toteuttavat valmennuksen etäyhteyden ja kotiharjoitusohjelmien avulla.

 

Lisäksi seuran tapahtumista on peruttu Fixe stara sekä kevätnäytös.

Tilanne on täysin poikkeuksellinen ja valmiita vastauksia ja toimintamalleja ei ole kenelläkään. Olemme kiitollisia jokaiselle jäsenellemme ja toivomme että näemme kaikkia taas pian myös tunneillamme. Meille tärkeintä on jäseniemme ja työntekijöidemme hyvinvointi. Muistakaa olla tarkkoja käsihygieniasta ja pidetään liikunnasta huolta toistaiseksi omatoimisen kotiharjoittelun kautta! Autamme siinä mahdollisuuksien mukaan järjestämällä mm. kotitreenivinkkejä tämän poikkeustilanteen aikana. Seuraathan seuramme somea sekä nettisivuja vinkkejä saadaksesi!

 

Huomioithan että tilanne on kaikin puolin hyvin kesken, joten pyydämme kärsivällisyyttä ja joustoa. Mikäli mitään kysymyksiä herää, pyydämme keskittämään ne nettisivujen palautelomakkeen kautta TÄÄLTÄ. Vastaamme niihin kahden vuorokauden sisällä mikäli liität kysymykseen sähköpostiosoitteesi. Yleisempiin kysymyksiin pyrimme vastaamaan suoraan nettisivuille.

 

Kaikki valmennusryhmien vanhempien kysymykset pyydämme osoittamaan seuran hallitukselle TÄMÄN kyselylomakkeen kautta. Seura vastaa kysymyksiin keskitetysti kahden seuraavan vuorokauden sisällä.

Täältä löydät ajankohtaista tietoa koronavirustilanteen vaikutuksesta urheiluun

 

Selvennys klo 22:00

Joukkuevoimistelun valmennusjoukkueet JV 10-12 ja sitä vanhemmat sekä kilpa-aerobic Team C & I sekä Team M & J

Hallitus päätti 13.3. että yli 10-vuotiaiden valmennusryhmien toiminta voi jatkua erityisjärjestelyin joissa vähennetään yhteisten läsnäolotreeninen määrää, mahdollisissa läsnäolotreeneissä samaan aikaan paikalla olevien voimistelijoiden määrää sekä vältetään lähikontakteja. Ryhmäkoot rajattiin noin kymmeneen, sekä toimintaa väljennettiin niin että samassa tilassa ei treenaa kuin yksi joukkue / ryhmä kerrallaan.

Valmentajat päättivät joukkuekohtaisesti miten toiminta toteutetaan, ja  kaikkien joukkueiden kohdalla päädyttiin etävalmennukseen tulevan viikon ollessa kyseessä.