Keravan Voimistelijat etsii päätoimista joukkuevoimisteluvalmentajaa

29.3.2020

Etsimme päätoimista joukkuevoimisteluvalmentajaa, erityisesti Fixe SM-linjan joukkueille. Tehtävään kuuluu valmennustyötä (20-25h /vko) sekä suunnittelua ja seuran kehittämiseen liittyviä tehtäviä (5-15h /vko). Hakuaika 15.4.2020 saakka.

HUOM! Hakuaikaa jatkettu poikkeustilanteen vuoksi 15.4.2020 saakka!


Toimenkuva voidaan rakentaa huomioiden valittavan valmentajan toiveita ja osaamista. Työaika sijoittuu pääosin iltaan ja viikonloppuun. Tehtävässä voi aloittaa joustavasti jo toukokuun aikana, kuitenkin viimeistään 1.6.2020.

Eduksi katsomme:
- Voimisteluliiton koulutustausta
- Työkokemus joukkuevoimistelun valmentamisen parissa
- Halu oppia ja kouluttautua lisää
- Oma-aloitteisuus, sitoutuneisuus
- Hyvät yhteistyötaidot

Keskeisiä työtehtäviä:
- Joukkuevoimistelun valmennusryhmien toiminnan kehittäminen
- Joukkuevoimistelulun valmennustoiminnan koordinointi
- Joukkuevoimisteluvalmentajien tukeminen ja esimiehenä toimiminen (kausisuunnitelmien tarkastelu, yhteistreenit yms)
- Yhteistyö sidosryhmien kanssa

Tarjoamme mielenkiintoisen ja joustavan työn yhdessä Keravan suurimmista urheiluseuroista. Tuemme valmentajan kouluttautumista Voimisteluliiton koulutuspolun mukaisesti. Olemme panostaneet viime vuosina paljon harjoitteluolosuhteisiin, ja vuokraamallamme hallilla meillä on omat harjoittelutilat kanveeseineen. Seurassa on hyvä kehittämisen henki ja valmentajat tekevät tiivistä yhteistyötä.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annettu lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/ 1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja antaa:

Puheenjohtaja Sanna Tenkanen, puheenjohtaja@keravanvoimistelijat.fi, p. 040-5260579 (puhelut vain iltaisin ja viikonloppuisin)

Joukkuevoimistelun vastaava Iita Kalmari, joukkuevoimistelu@keravanvoimistelijat.fi

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen pyydämme lähettämään 15.4.2020 mennessä sähköpostitse puheenjohtaja@keravanvoimistelijat.fi. Aloitamme haastattelut mahdollisimman pian sopivien hakijoiden ilmaantuessa.