Keravan Naisvoimistelijat KNV ry etsii seurasihteeriä

16.10.2017 klo 23:00

Hakuaika 9.-22.10.2017.

Keravan Naisvoimistelijat KNV ry etsii SEURASIHTEERIÄ

Seurasihteerin työhön kuuluvat urheiluseuran toimistotyöt sekä asiakaspalvelu. Toimistotyö sisältää mm. palkanmaksua, jäsenrekisterin ylläpitoa (Hoika-järjestelmä), laskujen kirjaamista kirjanpitojärjestelmään sekä nettisivujen päivitystä. Asiakaspalveluun kuuluvat toimistopäivystykset sekä puhelin- että sähköpostiyhteydenpito.

Etsimämme henkilö on urheiluseuratyöstä kiinnostunut, ATK-taitoinen asiakaspalvelija, jolla on hyvät sosiaaliset taidot. Hän ymmärtää seuratoiminnan mukanaan tuomat haasteet päivittäisessä työssä. Seurasihteerin työ on hyvin itsenäistä ja priorisoimisen taito on välttämätön. Hyvä paineensietokyky on eduksi.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työn Keravan suurimmassa urheiluseurassa. Toimintaamme sisältyy harrastetunteja tytöille ja pojille, naisille ja miehille, vauvasta vaariin. Kilpapuolella lajeinamme ovat joukkuevoimistelu, kilpa-aerobic sekä tanssillinen voimistelu. KNV:ssa työskentelee kolmen päätoimisen työntekijän lisäksi nelisenkymmentä tuntiohjaajaa.

Seurasihteerin viikoittainen työaika on 25-30 tuntia (sopimuksen mukaan). Osa työajasta sijoittuu iltoihin ja välillä myös lauantaille.

Työ alkaa 1.11.2017 tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen ehdoissa noudatamme Urheilujärjestöjä koskevaa työehtosopimusta.

Hakemukset palkkatoiveineen tulee lähettää viimeistään 22.10.2017 sähköpostitse osoitteeseen puheenjohtaja@keravannaisvoimistelijat.fi. Viestin aiheeksi ”Seurasihteeri”.

Lisätietoja tehtävästä antavat
Puheenjohtaja Lilli Keskitalo, puheenjohtaja@keravannaisvoimistelijat.fi
Taloudenhoitaja Taru Tikkanen, taloudenhoitaja@keravannaisvoimistelijat.fi