Kevätnäytökset takanapäin

14.5.2017

Kiitokset kaikille esiintyjille, ohjaajille, valmentajille, katsojille & työryhmälle. Upeaa, että Keuda -talon valo- ja äänimies ovat huippuosaajia, ja luovat näytöksellemme hienot puitteet.

KEVÄTNÄYTÖKSESSÄ PALKITUT

Vuoden ohjaaja: Eveliina Ohtonen

Eve on toiminut seuramme ohjaajana jo useamman vuoden ja hän on saanut hyvää palautetta sekä lapsilta, että vanhemmilta. Eve omaa taidon toimia myös vilkkaissa porukoissa, joissa tehdään paljon haastaviakin akrobatiatemppuja. Tahdomme palkita Even, koska haasteidenkin edessä hän tekee ohjaustyötä hymyssä suin ja positiivisin mielin.

 

Vuoden juniorivalmentaja: Sanni Väisänen

Sannilla on sydän mukana valmentamisessa ja hän tahtoo nähdä tyttöjen onnistuvan. Sanni on ollut innovatiivinen ja oma-aloitteinen haastaessaan myös vanhempia viemään tytöt ulkomaan kisamatkalle, jotta saavat tarvittavaa kokemusta ja uusia hauskoja elämyksiä. Tärkeintä kuitenkin on tavoitteellisuuden ohessa Sannin kyky tarjota syliä ja kannustusta, silloin kun pienet tytöt sitä tarvitsevat.

 

Vuoden seuratoimija: Taru Tikkanen

Taru on toiminut kilpa-aerobicin jojona jo pitkään, ja vuosien saatossa hänestä on muovautunut yhden ryhmän sijaan koko kilpa-aerobicin yhteinen pää-jojo. Vaikka tyttären urheilu-ura on jo päättynyt, äidin intohimo lajiin ei ole hiipunut, vaan kisareissut hoituu varmalla rutiinilla ja Tarun voi edelleen bongata kisayleisöstä melkein jokaisesta kilpailusta. Lisäksi Taru on viime vuosina toiminut KNV:n taloudenhoitajana ihailtavalla täsmällisyydellä ja tarkkuudella.

 

Vuoden urheilija: Camilla Bergstöm

Camilla Bergström on harrastanut kilpa-aerobiccia KNV:ssa jo vuodesta 2008. Valmentajien kommenttien pohjalta hän on motivoitunein ja aurinkoisin urheilija mitä voi hakea, ja hän tuo valon ja ilon treenisaliin saapuessaan. Camillan tähänastinen ura on ollut upea. Junioritasolla hän kuului maajoukkuerinkiin vuodesta 2010 lähtien ja edusti seuraamme kansainvälisesti jopa EM-tasolla yhdessä Ciiat-joukkueensa kanssa. Tällä kaudella Camilla on tehnyt historiaa KNV:lle naisten yksilö SM-sarjassa: hänet on valittu naisten maajoukkuerinkiin, lisäksi tällä kaudella hän saavutti ensimmäistä kertaa yksilömitalin naisten sarjassa, sekä saavutti tämän viikonlopun SM-kisoissa mielettömän viidennen sijan SM-yksilöfinaalissa sekä joukkuesarjan Suomen mestaruus hopeaa. Camilla harjoittelee 9-10 kertaa viikossa ja käy Mäkelänrinteen urheilulukiota panostaakseen urheiluun myös tulevaisuudessa. Hän myös valmentaa seuramme pienimpiä minibiccareita. Camillan valmennuksesta vastaavat Karoliina Hurri & Kia Hurri.

 

Team Mare ja Mare 06 palkittiin SVUL:n Uudenmaan piirin harjoittelustipendillä!

Team Mare ja Mare 06 joukkueiden vahvuus on huima motivaatio sekä sitoutuneisuus voimistelulle. Myös voimistelijoiden perheet ovat aktiivisesti mukana toiminnassa ja voimistelua voikin kuvata heille lähes elämäntapana. Joukkueiden voimistelijat harjoittelevat tavoitteellisesti ja menestys on seurausta monen vuoden kovasta työnteosta.

Viime vuonna joukkueet tekivät KNV:n historiaa, kun heidät valittiin edustamaan Suomea ja KNV:tä kansainväliseen joukkuevoimistelukilpailuun Barcelonaan.

Viime vuonna joukkueet toivat kilpailuista yhteensä huikeat yhdeksän mitalia ja kevään tähänastinen saldo on jo upeat kuusi mitalia.

Missään muussa seurassa ei viime vuonna tai tänä keväänä ollut lasten sarjoissa kahta näin hyvin menestyvää joukkuevoimistelujoukkuetta samassa sarjassa.

Joukkueiden valmennuksesta vastaavat Anna Arffman ja Mari Ruotanen

DanceLab 12-15 v
DanceLab 12-15 v
Mare vauhdissa
Mare vauhdissa