Ajankohtaista

Vaikka koulut alkoivat jo ja kesä uhkaa lähestyä loppua, me jatkamme vielä kesäjumppakautta elokuun loppuun saakka. Maanantaisin jumppaamme Keskuskoululla ja keskiviikkoisin Sompion nurmikolla klo 19:00-20:00.
Piruetin seuravaatteiden tilaus on jälleen käynnissä. Vaatteita voi tilata syyskuun 30. päivään saakka nettisivujen kautta. Mallikoot ovat sovitettavissa seuran toimistolla maanantaista 18.8. seuran aukioloaikoina.
Keravan Naisvoimistelijat järjestävät kilpasarjojen välinekisat. Ilmoittautuminen on avattu 15.8. klo 9:00 ja se jatkuu 30.8. saakka. Linkit ilmoittautumista varten ja ilmoittautuneet joukkueet löydät täältä.
Valitettavasti Tsemppikseen oli livahtanut Body Power Lady-tunnin kohdalle väärä tuntikuvaus: Oikea tuntikuvaus on: Lihaskuntotunti, jolla tehdään kuntosalilta tuttuja liikkeitä painoja ja steppilautoja hyväksi käyttäen. Tunnilla käydään läpi vartalon päälihasryhmät sekä ryhdin ja tasapainon kannalta oleelliset lihakset. Painojen avulla voit säätää itsellesi sopivan treenitason. Sopii siis myös aloittelijoille ja vähemmän liikuntaa harrastaneille.
Keravan Naisvoimistelijat arpovat kaikkien 15.9. mennessä jumppamaksun maksaneiden kesken 3 kahden lipun pakettia marraskuussa 2014 Jäähallissa pidettävään Voimistelugaalaan, jossa esiintyy mm. Keravan miesten ryhmä.
RSS ATOM